Zoekopdracht

LxryProperty.nl dé Specialist als het gaat op aankopen, verkopen of taxaties van recreatiewoningen in Nederland en België. Maar natuurlijk zijn wij u ook zeer graag van dienst als het gaat om het vinden van de juiste recreatiewoning voor u.

Het kan zijn dat er om dit moment geen recreatiewoning beschikbaar is die voldoet aan uw wensen. LxryProperty.nl krijgt steeds vaker de vraag van potentiele koper of wij grondig op zoek willen gaan naar een geschikte recreatiewoning. LxryProperty.nl heeft hiervoor een speciale dienst ontwikkeld. Deze dienst noemen wij:

Recreatiewoning zoeken op maat

Veelal is het aanbod groter dan in eerste instantie blijkt. Dit komt doordat het in sommige gevallen niet is toegestaan om op recreatieparken waar recreatiewoningen te koop staan te adverteren. Deze woningen worden dan ook veelal via andere kanalen aangeboden. Door ons brede netwerk en expertise kunnen wij in sommige gevallen, as het gaat om een specifieke zoekopdracht meer aanbieden dan onze collega’s.

Hoe werkt “Recreatiewoning zoeken op maat”

  • Vul online het formulier “Recreatiewoning zoekopdracht” in.
  • LxryProperty.nl neemt na ontvangst van het formulier telefonisch contact op om uw specifieke wensen te bespreken.
  • Na het gezamenlijk doornemen van de “Recreatiewoning zoekopdracht” gaat LxryProperty.nl speciaal voor u de zoekopdracht vormgeven. Wij maken hierbij gebruik van ons netwerk om te komen tot een zo compleet mogelijk aanbod van recreatiewoningen, die daar waar mogelijk aansluiten op uw wensen.
  • Zodra LxryProperty.nl een recreatiewoning heeft gevonden, dan wordt deze aan u kenbaar gemaakt en beslist u zelf of u de woning wilt bezichtigen of niet.
  • Voor wat betreft het plaatsen van een zoekopdracht werkt LxryProperty.nl op basis van no-cure no-pay. Als wij geen geschikte woning kunnen vinden dan is deze dienst u gratis aangeboden.
  • Bent u na het bezichtigen enthousiast geworden van de recreatiewoning die speciaal voor u is gezocht door LxryProperty.nl, en gaat u na de bezichtiging in onderhandeling over deze recreatie woning dan brengt LxryProperty.nl u voor deze specifieke zoekopdracht éénmalig kosten in rekening van € 395,00 (excl. btw). U betaalt deze courtage dus enkel bij een geslaagde zoekopdracht.
  • Het aantal gratis bezichtigingen per zoekopdracht is gemaximaliseerd tot drie.
  • Voor elke extra bezichtiging brengen wij u € 75,00 (exclusief btw) in rekening.
  • Mocht u in de tussentijd zelf een recreatiewoning hebben gevonden, dan kunt uiteraard deze zoekopdracht kosteloos weer intrekken.
  • Interesse? Vul dan nu hier uw eigen “Recreatiewoning zoekopdracht” in.

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. LxryProperty.nl is u graag van dienst.