Wij gaan op zoek naar de

vakantiewoning van uw dromen

Wordt uw droom werkelijkheid?

Lxry Property is dé Specialist als het gaat om het aankopen, verkopen of taxeren van recreatiewoningen in Nederland en België. Maar natuurlijk zijn wij u ook zeer graag van dienst als het gaat om het vinden van de juiste recreatiewoning.

Het kan zijn dat er op dit moment geen recreatiewoning beschikbaar is die voldoet aan uw wensen. LxryProperty.nl krijgt steeds vaker de vraag van een potentiële koper of wij grondig op zoek willen gaan naar een geschikte recreatiewoning. LxryProperty.nl heeft hiervoor een speciale dienst ontwikkeld.

Recreatiewoning zoeken op maat

Veelal is het aanbod groter dan in eerste instantie blijkt. Dit komt doordat het in sommige gevallen niet is toegestaan om op recreatieparken waar recreatiewoningen te koop staan te adverteren. Deze woningen worden dan ook veelal via andere kanalen aangeboden. Door ons brede netwerk en expertise kunnen wij in sommige gevallen, als het gaat om een specifieke zoekopdracht, meer aanbieden dan onze collega’s.

Hoe het werkt

Formulier

Vul online het formulier 'Recreatiewoning zoekopdracht' in.

Afstemmen

Lxry Property neemt na ontvangst van het formulier telefonisch contact op om uw specifieke wensen te bespreken.

Beoordelen

Zodra LxryProperty.nl een recreatiewoning heeft gevonden, dan wordt deze aan u kenbaar gemaakt en beslist u zelf of u de woning wilt bezichtigen of niet.

No-cure-no-pay

Voor wat betreft het plaatsen van een zoekopdracht werkt LxryProperty.nl op basis van no-cure no-pay. Als wij geen geschikte woning kunnen vinden dan is deze dienst u gratis aangeboden.

Courtage

Gaat u na de bezichtiging in onderhandeling over deze recreatie woning dan brengt LxryProperty.nl u voor deze specifieke zoekopdracht éénmalig kosten in rekening van € 395,00 (excl. btw). U betaalt deze courtage dus enkel bij een geslaagde zoekopdracht.

Overige

Het aantal gratis bezichtigingen per zoekopdracht is gemaximaliseerd tot drie. Voor elke extra bezichtiging brengen wij u € 75,00 (exclusief btw) in rekening. Mocht u in de tussentijd zelf een recreatiewoning hebben gevonden, dan kunt uiteraard deze zoekopdracht kosteloos weer intrekken.

Begeleiding nodig bij de aankoop?

Neem gerust contact met ons op wanneer u een vraag heeft over een van onze diensten. Ons team aan deskundige makelaars staan voor u klaar!