Mogen wij uw

Vakantiehuis verkopen

Binnen No-time verkocht

Bent u op zoek naar een geschikte recreatiemakelaar die u helpt bij het verkopen van uw vakantiewoning? Iemand die al het werk van begin tot eind voor u uit handen neemt? Dan bent u bij LXRY Property aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het snel verkopen van uw woning!

Onze makelaars kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan, zodat uw woning binnen no-time is verkocht.

Volledig ontzorgt van begin tot eind

Bij het verkopen van een woning komt vaak nog een hele hoop kijken. Van het maken van foto’s tot het het overdragen van de sleutel, maar ook het maken van afspraken voor bezichtigingen en het begeleiden van de bezichtigingen is iets wat we voor u uit handen nemen. Kortom u wordt volledig ontzorgt.

Ook het maken van een digitale brochure en schrijven van de teksten nemen wij voor u uit handen. Deze brochure zal er voor zorgen dat de woning op een professionele manier onder een groot publiek zal worden getoont. Daarnaast maken wij ook de koopovereenkomst voor u en regelen wij de overdracht met de notaris.

Het grote voordeel aan het verkopen van een recreatiewoning via een recreatiemakelaar is dat u zelf nergens achteraan hoeft, daarnaast beschikken wij ook over een groot netwerk aan verschillende platformen zoals Funda, waarop wij uw woning kunnen promoten. Niet alleen Funda is een bekende speler binnen de markt, maar ook  Jaap.nl, huislijn.nl, Trovit.nl, Koopwoningen.nl vallen onder ons promotie netwerk. Daarnaast is het ook nog mogelijk uw vakantiewoning te laten promoten in Duitsland of België.

Uw eigen vakantiehuis verkopen?

Meer weten over alle mogelijkheden voor het verkopen van uw vakantiewoning? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.