Zeedijk 19 nb6

4504 PP Nieuwvliet

Verkocht

Aan het strand in Zeeland een nieuw 8 persoons recreatiewoning met sauna

Een prachtige plek aan het strand in Zeeland, een goede investering!

NOORDZEE BEACH VILLAGE NIEUWVLIET-BAD. Dé nieuwe parel aan de Zeeuwse kust.
Het park beslaat maar liefst ruim 37 hectare en zal na volledige realisatie bestaan uit 560 recreatiewoningen, Beach Houses en lodges. Allen te realiseren op ruime kavels eigen grond. Een zeer fraaie loopbrug verbindt het park met het aangrenzende natuurgebied en de brede stranden. De afwisseling in de sfeer van het park zal met name tot uiting komen in de uitstraling van de recreatiewoningen, Beach Houses en lodges. Er wordt architectonisch gebruik gemaakt van Zeeuwse en Vlaamse karakteristieken en gevarieerde kleurstellingen die naadloos in de omgeving passen. Rust, natuur en ruimte, dat is Zeeland, dat is Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad

Eigen gebruik of verhuur. Alles is mogelijk zelfs een combinatie hiervan.
De recreatiewoningen, Beach Houses en lodges zijn geschikt voor verhuur of een combinatie van eigen recreatief gebruik en verhuur. Wilt u uitsluitend zelf van uw bezit genieten als tweede woning? Dan is dit mogelijk bij zowel de lodges als de recreatiewoningen. Wilt u als trotse eigenaar ook anderen laten delen in uw geluk? Dat is het overwegen meer dan waard; de combinatie van eigen gebruik en verhuur is financieel en fiscaal zeer aantrekkelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om uw investering uitsluitend aan te wenden voor verhuur. Op de Beach Houses en op het type woning Zandwijck geniet u zelfs van gegarandeerd 5% netto rendement. Kortom, een solide belegging. Het beheer en de verhuur worden verzorgd door Roompot Vakanties: de professionele partner met jarenlange ervaring op het gebied van luxe recreatiewoningen op toplocaties. Zo weet u dat uw investering in goede handen is.

Over die keuze zult u vast wel even willen nadenken. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk, u profiteert dan bovendien van een aantrekkelijk fiscaal voordeel. Al met al een vertrouwde en interessante investering voor u. Tevens heeft u bij enkele modellen de keuze uit 5% netto gegarandeerd rendement voor een periode van 10 jaar met de mogelijkheid om deze nogmaals voor 5 jaar te verlengen.

Woningaanbod
Het woningaanbod is zeer divers. Het aantal personen, de ligging, het type en de uitvoering, Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad biedt u tal van keuzemogelijkheden. Er is keuze uit recreatiewoningen, Beach Houses en lodges in tal van uitvoeringen, uiteraard van hoge kwaliteit en afwerkingsniveau.

A. Beach Houses
Voor de strandliefhebbers zijn er de heerlijke 4-persoons Beach Houses op palen. Zij staan in een lichtglooiende omgeving van strand en duintjes, dicht tegen het natuurgebied aan, maar natuurlijk
wel op Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Hier begint uw strandvakantie pas echt. De brede veranda op het zuiden maakt het plaatje compleet.

B. Lodges
Comfortabele lodges zijn er in verschillende typen, zoals met een puntdak of een lessenaarsdak. Er zijn verschillende uitvoeringen die variëren in luxe. Dankzij de grote raampartijen komt het buitenleven tot in uw lodge. Het strandgevoel is altijd aanwezig. U kunt kiezen voor een 4- of een 6-persoons lodge.

C. Recreatiewoningen
Ook de recreatiewoningen bestaan uit verschillende typen. Traditioneel uitgevoerd met een rieten dak of een pannendak, maar ook zink wordt toegepast. De uitstraling past in de sfeer van het strand en de duinen. Er zijn tal van uitvoeringen zodat u altijd een woning naar uw wensen kunt kiezen. Qua grootte variëren de mogelijkheden van 4- tot 16-persoons.
Een zeer uitgebreide en riante centrumvoorziening
Het splinternieuw te realiseren en zeer omvangrijke centrumgebouw vormt de spil van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Het vakantiegevoel vindt u terug in de fraaie strandstijl, in de toegepaste materialen als hout, riet en canvas en in de lichte, naturelle kleuren. Binnen treft u een zeer compleet programma waaronder een heerlijk zwemparadijs, een frisse ligweide, een leuke binnenspeeltuin, een glow-in-the-dark-minigolf, een restaurant en als primeur Koos Kids Village!
Het is duidelijk: het centrumgebouw is de spil van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad


Planning
Naar verwachting zal er begin 2017 gestart worden met de eerste vervaardigingshandelingen waarna in het voorjaar van 2018 de eerste woningen in verhuur kunnen worden genomen.

Geïnteresseerd?
Heeft u vragen over de aankoop van uw tweede (t)huis, wenst u meer informatie of wilt u graag een bezichtiging doen op de locatie, bel dan gerust met de heer E.L (Eric) Prins. + 31 (0)6 - 55 325 385. Uiteraard kunt u ook gewoon reageren op deze advertentie.


Eric Prins
Exclusief Label Makelaar voor Roompot Projects

Kenmerken recreatiewoning
Object: Recreatiewoning
Vraagprijs: VERKOCHT
BTW belast: Nee
Bouwjaar: 2017
Type: Recreatiewoning
Bouw: Nieuwbouw
Gebruik: Eigen & Rendement
Grond: Eigendom
Algemene staat: Niet opgegeven
Binnen waardering: Niet opgegeven
Buiten waardering: Niet opgegeven
Permanent wonen: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Gemeubileerd: Nee
Verhuurmogelijkheid door:
Woning te huur tijdens verkoop: Nee
Object gegevens algemeen
Perceeloppervlakte: 326 m2
Woonoppervlakte: 128 m2
Inhoud:
Overige inpandige ruimte: 4.00 m2
Bouwlagen:
Type constructie: Niet opgegeven
Soort dak: Zadeldak
Kozijnen: Niet opgegeven
Energielabel: In behandeling
Object gegevens ruimtes
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Aantal wc's: 2
Tuin
Tuin aanwezig Ja
Kwaliteit Niet opgegeven
Garage & parking
Garage aanwezig Nee
Parkeerplaatsen
Type plaatsen Niet opgegeven
Liggingskenmerken recreatiewoning
Ligging Landelijk Aan water Kust
Ligging aan:
Faciliteiten - Service - Comfort op of nabij het park
Faciliteiten: Bowlen Café - Bar Midgetgolf Receptie Speeltuin Speeltuin binnen Zwembad Zwembad overdekt