Nieuwlandseweg 2 NB0 Sint-Annaland

vakantiewoning Sint-Annaland

Nieuwlandseweg 2 NB0 4697 RK Sint-Annaland - Zeeland
€ 25.000,- v.o.n.

Contact
Doe een bod
Brochure
Financiering
Toevoegen aan favorieten
Print deze pagina
Adres: Nieuwlandseweg 2
Plaats: 4697 RK Sint-Annaland
Provincie: Zeeland
  • Beschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's

Beschrijving

Exclusieve kavels recreatiegrond te koop aan de Oosterschelde, St. Annaland. Foto's zijn impressies voor mogelijke nieuwbouw.

Park en recreatiemogelijkheden
Chaletpark Krabbenkreek is een recreatiepark op het Zeeuwse eiland Tholen aan de rand van het dorpje Sint Annaland en is een plekje voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Op het park vindt men geen grootschalig vermaak zoals een zwemparadijs of een discotheek. Wel is er een bar en een restaurant.

Het park is ideaal gelegen, pal naast het strand bij de Oosterschelde en de jachthaven van Sint Annaland. De rustige en comfortabele jachthaven aan de Krabbenkreek ligt tussen de Oosterschelde en de Grevelingen en is gemakkelijk aan te lopen. De Krabbenkreek is ook bij laagwater bereikbaar.
De ligging van het park staat garant voor recreatie op het hoogste niveau, met volop natuur, watersport, fiets- en wandelmogelijkheden. Het eiland Tholen is met zijn pittoreske stadjes en dorpjes een bijzonder eiland. De vele bloem-dijken en smalle polderweggetjes maken het gebied aantrekkelijk voor fietsers en wandelaars.

Bebouwing
Zowel chaletbouw, houtskeletbouw als traditionele bouw (steen) is mogelijk. U kunt uw eigen woning (laten) bouwen, in welke vorm dan ook. Recreatiewoningen worden toegestaan met een max. bebouwing van 70 % van de kavel, max. 90 m2 oppervlakte van het bouwwerk, met een hoogte max. 4,5 meter (een verdieping is mogelijk). Maximale oppervlakte van een schuur/berging is max. 15m2 met een hoogte van max. 3m.
Wij kunnen u in contact brengen met een bouwbedrijf/chaletbouwer, die à la carte -tegen betaalbare prijzen- uw woning kan bouwen.

Bestemmingsplan Chaletpark Krabbenkreek is verblijfsrecreatie
De bestaande camping ‘Krabbenkreek’ in het noordwesten van het plangebied is verbeterd en uitgebreid op grond van een vrijstelling ex. artikel 19 lid 2 WRO (oud). Tijdens de uitbreiding is duidelijk sprake geweest van een kwaliteitsverbetering. De voormalige camping is omgebouwd tot een park. Het ging om een uitbreiding van ongeveer 60 kavels. In totaal liggen in het park circa 150 kavels bedoeld voor stacaravans en chalets. Het voorzieningenniveau is aangepast aan de hedendaagse normen en bestaat onder andere uit elektra, gas, water, gescheiden rioolaansluiting voor vuil en schoon water en een centraal antenne systeem. Het gehele park is voorzien van verharde wegen (asfalt, bestrating), terreinverlichting en groen. Tevens bevindt zich op het park een centraal beheersgebouw met horecagelegenheid.

Bestemmingsplan Jachthaven Krabbenkreek is Watersport
De uitbreiding van de jachthaven vindt plaats binnen de bestaande haven en is beperkt van omvang. Hierdoor ontstaan er geen onoverkomelijke conflicten met andere belangen. De uitbreiding van het aantal ligboxen is vastgesteld door de Stuurgroep Oosterschelde. Met de herinrichting en uitbreiding van de jachthaven wordt een kwaliteitsslag gemaakt.

Aangezien de handels- en visserijfunctie van de haven nauwelijks meer van toepassing zijn, kan de haven kwalitatief opgewaardeerd worden voor recreatiedoeleinden. In het eindbeeld van de verkaveling van de jachthaven zou voorzien moeten worden in een goede passanten/shopping steiger, die gekoppeld is met de huidige kade. Voor de recreanten wordt op die manier de wandeling naar het dorp vergemakkelijkt. Uit het oogpunt van veiligheid en beheer valt een regelbare of afsluitbare toegang tot de steiger te overwegen. Verder is een uitbreiding van de bebouwing van de watersportvereniging reeds gerealiseerd met een separaat sanitair gebouw. Grenzend aan de zuidoostzijde van de jachthaven is een bedrijventerrein gerealiseerd dat gericht is op de watersport. Verder is ook detailhandel gericht op de watersport gewenst op de kop van het Havenplein. Het havengebied van Sint-Annaland kan hierdoor als geheel een breed watersportproduct bieden.

Kenmerken

Kenmerken recreatiewoning
Object: Recreatiegrond
Vraagprijs: € 25.000,- v.o.n.
BTW belast: Nee
Bouwjaar: 2016
Type: Recreatiewoning
Bouw: Nieuwbouw
Gebruik: Eigen Eigen & Rendement Rendement
Grond: Object Recreatiegrond
Algemene staat: Luxe-afwerking
Binnen waardering: Uitstekend
Buiten waardering: Goed
Permanent wonen: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Gemeubileerd: Nee
Verhuurmogelijkheid door:
Woning te huur tijdens verkoop: Nee
Object gegevens algemeen
Perceeloppervlakte: 225 m2
Woonoppervlakte: 60 m2
Inhoud:
Bouwlagen:
Type constructie: Niet opgegeven
Soort dak: Niet opgegeven
Kozijnen: Niet opgegeven
Object gegevens ruimtes
Aantal kamers: 3
Keuken: Niet opgegeven
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers:
Aantal wc's:
Tuin
Tuin aanwezig Nee
Kwaliteit Niet opgegeven
Garage & parking
Garage aanwezig Nee
Parkeerplaatsen
Type plaatsen Niet opgegeven
Liggingskenmerken recreatiewoning
Ligging Vrij uitzicht Landelijk Haven Aan vaarwater Aan park Aan rustige weg Aan water Open ligging Buiten bebouwde kom Verkaveling
Ligging aan: Meer strand
Kosten recreatiewoning
VVE € 650,00

Foto's

Klik op de foto voor een vergroting

Kavels te koop Sint Annaland met voorbeeldwoning
Kavels te koop Sint Annaland met voorbeeldwoning
Kavels te koop Sint Annaland met voorbeeldwoning
Kavels te koop Sint Annaland met voorbeeldwoning
Kavels te koop Sint Annaland met voorbeeldwoning
Haven van Sint Annaland
Luchtfoto haven Sint Annaland
Standje van Sint Annaland