Waterrijk den Oever

Ontdek het IJsselmeer, de Waddenzee en veel meer vanuit de tuin van uw eigen recreatiewoning!

De start

Vanaf 2005 is een start gemaakt met de realisatie van 43 recreatiewoningen gelegen op ’t Wierhooft. De recreatiewoningen staan op park Waterrijk Den Oever. Dit park is gelegen op ’t Wierhoofd. Dit is een droog gelegde dam van de jachthaven Waterrijk Den Oever. Vanaf de jachthaven vaart u direct het open vaarwater op bij de afsluitdijk.

De Recreatiewoningen

De ruime woningen met een eigen aanlegsteiger liggen op een unieke locatie aan het water. Pure schoonheid verankerd in de natuur. De woningen hebben aan de voor en achterzijde toegang tot het water en mede door de grote raampartijen kunt u dagelijks genieten van de natuur. De woningen van Waterrijk Den Oever hebben de uitstraling van een American Beachhouse. Hierdoor krijgt het park als geheel een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans in kleurstelling en vormgeving. De woningen vormen een contrast met de omgeving, maar door materiaalgebruik en zachte pastelkleuren passen de woningen uitstekend bij het maritieme karakter.

Wieringen

Waterrijk Den Oever ligt op Wieringen. Wieringen was vroeger een eiland. Het lag op de grens van de Waddenzee en de Zuiderzee, wat nu IJsselmeer is. De afsluitdijk loopt van Wieringen naar Friesland. Via de Stevin Sluizen (op 150 meter) vaart u bovendien zo de Waddenzee op.

Watersport

Het is zonder meer een ideale locatie voor water(sport)liefhebbers. Doordat het eiland aan de jachthaven ligt is er een unieke combinatie van watersport en recreatie ontstaan. Jachthaven Den Oever beschikt over 3 goed geïsoleerde loodsen voor de winterstalling binnen, en genoeg ruimte voor de winterstalling buiten op het parkeerterrein (scheepsbokken). Met behulp van de botenlift(30 ton) en cradlewagen wordt uw schip goed en veilig getransporteerd en neergezet. Er is de mogelijkheid om de mast buiten te laten staan gedurende de winterstaling. Overwinteren in het water is natuurlijk ook mogelijk.

Kavels

De ruime kavels grenzen aan de ene kant aan de jachthaven en aan de andere kant aan open vaarwater. De percelen grond zijn te koop voor € 105.000,- excl. BTW.

Ontwerp

Het park krijgt een speelse uitstraling doordat de recreatiewoningen in 4 lichte tinten worden uitgevoerd. Iedere woning heeft een vooraf aangewezen kleur. De architect heeft zich bij het ontwerp va de woningen laten inspireren door de Beach Houses aan de Californische kust en de houten huizen in Long Beach.

Andere projecten

Helaas, er zijn op dit moment geen andere projecten...