Alles over

Lxry Property

Wie zijn wij?

LXRY Property richt zich op het verkopen en promoten van vakantiewoningen. Onze recreatiemakelaars helpen u zowel bij het vinden van een geschikte vakantiewoning als bij het snel verkopen van recreatiewoning.

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de branche als geen ander en kijken wij er naar uit om voor u aan de slag te gaan.

De voordelen van een samenwerking met LXRY property

Zoals eerder genoemd kennen wij de makelaarsbranche als geen ander en weten wij hoe het is om de bezichtigingen, de foto’s en de onderhandelingen in goede banen te leiden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid aan om uw vakantiewoning op verschillende platformen te promoten in zowel, Nederland, België en Duitsland.

Wij zijn in Nederland de grootse partij die projecten doorgeplaatst naar andere portalen in verschillende landen. Zo kennen we de branche in Duitsland van binnen en buiten en spreken wij de Duitse taal, wat erg in ons voordeel werkt. Mede dankzij deze redenen hebben wij de speciale IVD erkenning mogen ontvangen.

Verder is onze samenwerking met Roompot projects een van de samenwerkingen waar wij erg trots op zijn. Wilt u meer weten over LXRY Property als organisatie of bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Makelaar en Recreatiespecialist

Eric Prins

Makelaar en Recreatiespecialist

Rene Klaassens

Assistent Makelaar

Pita Visch

Administratief Medewerkster

Eliza Bouwmans

Lxry makelaar worden?

Wij zijn altijd op zoek naar professionele recreatiemakelaars binnen Nederland. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.