Bouw Vakantiepark Wulpdal start voor de zomer

Vakantiepark Wulpdal

Bron: PZC

SCHERPENISSE – Wulpdal bij Scherpenisse wordt niet langer een reformatorisch vakantiepark. Dat laat Luc de Nijs van Bouwgroep De Nijs-Soffers weten. Uiterlijk in het tweede kwartaal van dit jaar gaat de eerste paal de grond in. Met als doel de bouw van de eerste 21 vakantiewoningen. ,,Over vijf tot zeven jaar moet het park helemaal klaar zijn.”

De ontwikkeling van het vakantiepark onderaan de Gorishoeksedijk is er één van een lange adem. Ruim vijf jaar wordt er al over gesproken. Pakweg anderhalf jaar geleden zijn twee modelwoningen neergezet. En zou het een reformatorisch vakantiepark worden. Dat is nu van de baan. ,,Onze visies over de invulling van het park lagen te ver uit elkaar”, zegt Luc de Nijs van Bouwgroep De Nijs-Soffers uit Hoogerheide.

De Nijs ontwikkelde het park samen met Martien van der Zwan van Vakanz, verantwoordelijk voor beheer en exploitatie van Wulpdal. Van der Zwan is na goed overleg uit het project gestapt. Inmiddels heeft het flink wat vertraging opgelopen. ,,Toen we begin vorig jaar van start wilden gaan, kwam corona. En hebben we de bouw van brasserie de Zeester voorrang gegeven.”

Eerste tien verkocht

Want de Zeester is van cruciaal belang voor het park, zegt De Nijs. ,,Het onderste deel van dat pand richten we in als een soort receptie, met ondersteunende voorzieningen. Dat wil je eerst klaar hebben, voordat er woningen komen.” Toch wil hij ook niet veel langer met de bouw van de vakantievilla’s wachten. Uiterlijk in april moet de bouw starten, laat zijn compagnon Rainer Schuurbiers weten.

De eerste tien woningen zijn verkocht. Die komen rondom de twee bestaande modelwoningen, in het noordoostelijk deel van het park, tegen camping Gorishoek aan. Volgens De Nijs is de belangstelling groot voor de woningen, die vanaf 231.000 euro (V.O.N.) van eigenaar wisselen. ,,Zelfs mensen die een huis in Spanje wilden kopen, kloppen nu bij ons aan. Want waarom zou je het ver weg zoeken?”

Als makelaar & recreatiespecialist is Lxry Property verantwoordelijk voor de verkoop van Vakantiepark Wulpdal. Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met een passend advies. U kunt ook vrijblijvend de brochure downloaden via de website www.vakantieparkwulpdal.nl.

Aan Belgen en Duitsers

Die interesse komt niet alleen uit eigen land. Ook Belgen en Duitsers zien de woningen, variërend van vier- tot twaalfpersoons, als ideale belegging. ,,Veel kopers kiezen ervoor de woning te verhuren en er zelf enkele weken per jaar gebruik van te maken. Dat kan allemaal. Bij verhuur zit het rendement op zo’n 5 tot 6 procent. Voor wie het geld heeft, een goede belegging.”

In totaal komen op het park, verdeeld over twee fases, 145 woningen. Die moeten er als het aan De Nijs ligt over vijf tot zeven jaar staan. Alle woningen worden volledig gasloos gebouwd. Meer informatie over Wulpdal op vakantieparkwulpdal.nl.

In het nieuws

Bouw Vakantiepark Wulpdal start voor de zomer

Bron: PZC SCHERPENISSE – Wulpdal bij Scherpenisse wordt niet langer een reformatorisch vakantiepark. Dat laat Luc de Nijs van Bouwgroep De Nijs-Soffers weten. Uiterlijk in …

IVD makelaars

Wij mogen met trots aankondigen dat wij sinds begin 2020 lid zijn geworden van de IVD. De IVD is in Duitsland een soort keurmerk die …

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website. Wij zijn erg trots op het eindresultaat en zijn blij dat wij via deze nieuwe weg jullie van dienst kunnen …