Wij helpen u graag als

aankoopmakelaar

Uw 'droom recreatiewoning' vinden?

Wilt u de perfecte vakantiewoning vinden? Eentje die helemaal aansluit op uw wensen en behoeften? Wij helpen bij het vinden van deze droomwoning. Of het nu gaat om een chalet aan zee of een vakantie-appartement in de stad? Wij gaan geen uitdaging uit de weg.
Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft en daarbij het budget wat u in gedachten heeft met ons communiceert, gaan wij voor u op zoek naar de vakantiewoning die het beste aansluit bij uw wensen.

Recreatie specialisten

Als aankoopmakelaar kennen wij het vakgebied als geen ander. Hierdoor kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden gedurende het zoek- en aankoopproces. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw belangen en kijken we naar of alle ‘kleine lettertjes’ daarbij aansluiten. De vraagprijs en de parklasten spelen hier bijvoorbeeld een grote rol in.

Door de vraagprijs goed voor u te inspecteren en na te lopen, is voor u het risico op onverwachte kosten een stuk lager. Daarnaast zullen de kosten voor de woning zelf ook een stuk lager kunnen uitvallen, aangezien wij het onderhandel vak maar al te goed kennen.

Begeleiding nodig bij de aankoop?

Onze aankoopmakelaars staan voor u klaar om u te voorzien van informatie of om u een vrijblijvend advies te geven. Neem gerust contact met ons op!